Så klart så är det viktigt att välja glasögon som passar dig. Du kan ju med fördel ha mer än ett par som du kan variera dig mellan. Likaväl som man har fler olika sorters armband, örhängen och andra accessoarer så är det en stor fördel om man kan variera sig efter årstid, humör eller andra faktorer.

tennisarmbandOm du känner att du saknar något smycke så kan du ta en titt online där det säljs mycket av den varan. Tennisarmband är något som är väldigt populärt och man tror att det uppkom efter en liten incident under en tennismatch 1987. Det var tennisproffset Chris Evert som under en match råkade tappa sitt diamantarmband under en match, den stannas av och hon letar och hittar det liggande i gräset. Efter matchen så ställde en journalist frågan vad som hände och hon svarade att: ”I dropped my tennis bracelet”.  Efter denna incident så har det kallats för just tennisarmband.

Så klart så kan det vara annat som tar fram ditt bästa jag. Och som vi skrev i ingressen så är det en stor fördel att ha en del att välja på. Både då det kommer till smycken, kläder och glasögon. Det ska naturligtvis passa för det sammanhang man ska vara med i. På en finare fest så kanske man satsar på det allra finaste man har. Är det en hemmabjudning så kanske det inte kräver lika mycket ansträngning för att hitta ditt bästa jag.