Något som verkligen kan piffa upp outfiten är nya snygga glasögon, en snygg sjal eller ett smycke. Om garderoben börjar kännas lite tråkig kan mycket göras med hjälp av snygga ”tillbehör”.

glasögonDet är inte alltid man orkar hålla sig helt uppdaterad i modevärlden. Ibland finns varken tid eller ekonomi för det. Men, det finns mycket att göra med förhållandevis små detaljer. Den grå dräkten får ett helt nytt utseende med en färgrik, modern schal. Ansiktet lyser upp av ett par glasögon i en charmig färg och ett vackert smycke höjer alltid kreationen! Sedan måste man alltid kombinera olika beroende på vart man ska och vad man ska göra. Ska man ut i skogen är det bästa att hålla sig till praktiska saker medan man kan behöva lite mer stil och finess när man ska ut på stan. På jobbet kanske man vill vara både chic samtidigt som det ska vara praktiskt och kombinationerna är många så botanisera gärna bland alla olika sajter och få inspirationen som passar dig.

Det finns många bra modebloggar på nätet där man kan få både små och stora spännande tips. Kika in på Aftonbladet så får du tips på en hel del intressanta bloggar att följa. Här får du många bra tips och det kan vara roligt att följa en modeblogg för att hela tiden få uppdaterad information. Bloggaren måste ju alltid hålla sig ajour om det senaste för att kunna fortsätta att hålla igång sin blogg och sitt rykte för att i sin tur kunna behålla sina läsare.

Smycken

silver

Något som alltid är mycket roligt att shoppa är smycken. Det är också alltid uppskattat att ge bort ett smycke i present till någon som firar en högtidsdag. Det finns idag i Sverige många duktiga designers som tillverkar vackra och unika smycken. Om du kikar in på Milasilver kommer du att hitta många vackra silversmycken från designers från Sverige och också alster från stora designers utomlands. De egendesignade smycken de har  är tillverkade i naturliga material och de levererar dem fraktfritt likväl som de övriga skandinaviska designersmycken som de har i sitt sortiment.

Milasilver saluför bland annat smycken designade av Anna Sukardi, Björg och Lily and Rose. När man köper silversmycken är det en produkt som man skall använda länge. Det är inte en ”slit- och slängvara” och det gör att man skall välja noga. När man ger bort en gåva vill man gärna att man skall se mottagaren bära den ofta efter högtidsdagen. De smycken som Milasilver saluför är så vackra och unika att du kan räkna med att det blir en mycket uppskattad gåva. Även dessa följer modet och stilar förändras så ett smycke kan aldrig bli fel att ge bort, likväl som de räcker länge så vill man ibland piffa upp sig med det nyaste för att förstärka sin övriga outfit och hur gör man det bättre än i silver. Det passar verkligen alla stilar och tillfällen.

Väskor

HandbagEtt perfekt tillbehör när du känner att någonting saknas. De finns i oändligt många utföranden och priserna skiftar från femtiolappen till tiotusentals kronor. Beroende på tillställning och så klart ditt eget tycke, finns det olika väskor. Ska man på en finare middag eller bjudning kan det vara lämpligt med en liten aftonväska som man håller i handen. Man vill inte komma kånkandes på en ryggsäck till finklänningen som varken du eller värdinnan vet vart vi ska stoppa undan. Satsa på något nättare och ta bara med det nödvändigaste: läppstift eller läppglans för att fräscha upp sminket under natten, telefonen, nycklarna och börsen. Kanske några mintpastiller och det bjuds på mat.

Är det dags att åka iväg på en shoppingtur kan en ryggsäck eller axelremsväska visa sig mycket mer händig. Du behöver kanske inte ta en påse att bära omkring för varje liten grej du köper utan kan förvara det direkt i väskan. Om du bär ryggsäck fördelar du vikten bättre över axlar och rygg och kan shoppa längre utan att känna dig sliten och få ont i musklerna! En ryggsäck är såklart bästa valet om man ska ut i naturen. Då vill man ha händerna fria för att ta stöd och kunna utforska sin omgivning. Och ryggsäcken kan ju hålla termosen med varmchoklad och de goda ostmackorna!