Nu när hösten börjar närma sig börjar det bli dags att uppdatera din garderob med nya kläder. För dig som behöver lite större storlekar kan utbudet ibland vara skralt, men på Hem Fina Hem hittar du allt du behöver inför hösten och vintern. Förutom att Hem Fina Hem erbjuder fina kläder och accessoarer så har de också ett stort utbud av vacker inredning till hemmet.

Smycken och kläder

Oavsett om det är smycken eller kläder som du behöver komplettera din garderob med så hittar du det här. Till hösten passar det bra med en ny stickad tröja och ett par snygga jeans. Matcha detta med en ny handväska och ett par fina skor så känner du dig som en ny människa. Som pricken över i:et kan du lägga till ett par vackra örhängen, ett nytt armband och ett nytt halsband för att verkligen känna dig på topp.

Fint till hemmet

Självklart ska du även unna ditt hem lite nya, fina detaljer till hösten och vintern. En vacker vas med en enkel, grön kvist i kan göra underverk för det tråkigaste av rum. Smycka dina bord med nya ljuslyktor och lägg en mysig konstfäll på golvet för att få till en ombonad känsla.