Att bära en mössa på huvudet under årets kyligare månader är ett måste för att hålla värmen. Men en mössa fyller fler funktioner än så eftersom att den döljer ditt hår när du har en dålig hårdag. Dessutom är det en snygg accessoar. En mössa är med andra ord en säker investering till din garderob.

Stort utbud

På marknaden finns det ett stort utbud av mössor och de kommer i olika modeller, material och färger. Du kan välja att bära en mössa i en färg som matchar med resten av din utstyrsel. Men du kan också visa din personlighet genom din mössa. Hos Sam Dodds hittar du både kläder och accessoarer om du är ett Liverpool fan. Då kan du med din mössa visa att du gillar fotbollslaget Liverpool samtidigt som du håller värmen.

Eftersom att mössor kommer i flera tjocklekar kan de användas året om. På vintern är det bra att ha en tjockare huvudbonad av ett värmande material, exempelvis ull.

Styling

Om du vill vara säker på att du är moderiktig när du bär din mössa ska du se till att den matchar med dina övriga accessoarer, till exempel halsduk. Men du kan också bära en mössa som blir en färgklick.