Det är fantastiskt hur snabbt modet växlar och hur snabbt även kläder blir omoderna. Nu är inte alla människor sådana att de vill vara trendiga men utbudet styrs ändå om vad som är modernt vilka plagg man än vill köpa. Du behöver inte heller gå runt och leta i affärer då det finns ett bra utbud online.

Några modetrender

Inför våren 2021 finns några trender som går att identifiera. En är att förra årets bralette kommer att hänga med även i vår och sommar, det vill säga en liten synlig bh. Så kallade katt cutouts kommer också att vara moderna kombinerat med en bar rygg. Annars gäller oversized kavajer och stora vida långbyxor.

Mode på jobbet

Det är tveksamt om dessa modetrender kommer att slå igenom på kläder vi använder på jobbet. Det är svårt att tro att en bankanställd skulle gå med ryggen bar eller någon som jobbar i skogen skulle kunna tillämpa detta mode. I det sistnämnda fallet gäller snarast skyddskläder Och det har inget med mode att göra utan istället är det ett krav från Arbetsmiljöverket. Skyddskläder hör inte bara hemma vid arbete i skogen utan har även aktualiserats i hög grad på grund av Coronaepidemin