De flesta av oss känner någon som alltid luktar på samma sätt. En person som verkar ha hittat helt rätt parfym och därför aldrig behöver byta den. Det kan vara svårt att hitta den doften men om du gör det kommer du sällan ångra dig. För att hitta rätt doft finns det några saker du kan göra och de tipsen får du i det här inlägget.

Prova

Innan du kan hitta rätt kommer du behöva prova mängder med olika dofter. För att göra det så smärtfritt som möjligt för din plånbok är det bra om du tar med en vän till affären för att hjälpa dig avgöra om doften passar dig. Köp något som du tycker om och om du efter en månad inte känner att det var rätt doft är det bara att prova fler.

Var smart

Köp inte parfymer som är väldigt dyra eller som det är begränsad tillgång på. Om det ska vara din doft i många år framöver är det bra om doften har en bra prislapp och att den inte kommer försvinna några månader efter att du har köpt den. Det kan vara roligt att köpa sådana parfymer ibland för att byta mellan men inte som just din doft.