SmyckenDet enklaste och billigaste sättet att uppdatera sin garderob och sina outfits är att lägga till nya fräscha accessoarer. Att kunna hitta en ny sjal att matcha sina gamla jeans, eller varför inte ett par nya örhängen för att ”klä upp” sommarklänningen.  

Att hitta rätt accessoarer kan förändra en hel klädsel och du kan hela tiden känna dig ny och fräsch, utan att byta ut hela klädseln. Accessoarer passar både män och kvinnor, gamla som unga. Accessoarer behövs om du vill skapa den rätta personliga stilen. Vi här slår gärna ett slag för att hitta många olika glasögon att använda som accessoar, men det finns också många andra roliga detaljer att lägga till, många tillsammans eller var för sig.

Matcha olika accessoarer

Idag finns det otroligt många snygga glasögonbågar i olika färger och utföranden som kan bytas efter look. Men det är lite extra roligt om man kan matcha upp sina glasögon mot de övriga accessoarerna. Hänger ni med? Ett tips är att välja ett par eleganta plast bågar med strass på skalmarna och till dessa exempelvis köpa ett mobilskal i samma stil. Eller varför inte matcha ditt nya skärp med handväska och skor i samma material och färg. För att ge ett konkret exempel har jag hittat ett par ursnygga glasögon från Moschino  med guld skalmar och stass detaljer, du hittar dom här.

stråhatt

Accessoarer för män

För män är det inte lika lätt att hitta snygga accessoarer, men det har ändå blivit mycket bättre. För män är det snyggt att matcha skorna med bältet eller att hitta en snygg halsduk att ”klä upp” T-shirten med. På Jack & Jones finns många snygga accessoarer till riktigt bra priser. Kolla in den här snygga scarfen, den är riktigt snygg nu till sommaren till ett par slitna jeans och en vit t-T-shirt.  En annan klassiker hos män är att köpa en snygg hatt. Nu när sommaren är här kan det vara snyggt att hitta en elegant stråhatt för att ”klä upp” fredagsklädseln. En man med de rätta accessoarerna skapar verkligen en helt rätt look.